Vakantieweek voor ouderen Vakantieweek voor ouderen

Vakantieweek voor ouderen en
mensen die zorg nodig hebben.
 
In de periode van zaterdag 16 t/m zaterdag 23 juni 2018 wordt weer de jaarlijkse vakantieweek georganiseerd door de Werkgroep Vakantieweek West Brabant. De diaconieen van de Protestantse kerken in West Brabant ondersteunen deze activiteit van harte. De week  wordt gehouden in het nieuwe zorghotel op Landgoed Hydepark in Doorn. Het zorghotel is volledig aangepast voor mensen met een beperking.Als u niet [meer] zelfstandig
op vakantie kan,omdat u extra begeleiding of zorg nodig heeft en u wilt er graag eens een weekje tussenuit,dan kunt u zich aanmelden bij uw diaconie.
U kunt er zorgeloos een weekje tussenuit,andere mensen ontmoeten, genieten van een ontspannen programma en van een bosrijke omgeving en alle aandacht krijgen van de vrijwilligers.Dit alles in een warme,vriendschappelijke en familiaire sfeer.Aan deze week kunnen zo”n47 gasten deelnemen en er circa 25 vrijwilligers die professionele zorg verlenen.
Wilt u zich aanmelden voor deze bijzondere vakantie of meer weten over de kosten?Dan kunt u contact opnemen met een van uw diakenen,diaconaal medewerkster of ouderlingen.Aanmelden kan tot 31 maart 2018.
Aanmelden kunt u bij : Jopie Snelleman,tel 076-5411602
 

terug