Protestantse Gemeente Breda, Lucaskerk Protestantse Gemeente Breda, Lucaskerk

Tweeschaar 125, 4822 AS Breda.
Tel.: 076-5422433
De sectie Lucaskerk maakt deel uit van de Protestantse Gemeente te Breda.
 
Voor informatie over de activiteiten die op deze site worden genoemd kunt u een mail sturen aan   Ook nieuwsberichten kunnen naar dit mailadres worden gestuurd.

 
Jeugd en jongeren

Jeugd en jongeren

HB Squad 076 
De HB Squad 076 is voor tieners vanaf 12 jaar. Ons doel is het hebben van een gezellige avond waarin we veel afwisselende dingen doen. Vooral plezier hebben en jezelf zijn staan centraal.
Dit is bijvoorbeeld wat we deden tijdens het startweekend in september: open via deze link.

Lees meer over ons op de volgende pagina:

lees meer ยป
 
Oecumenisch Leerhuis Oecumenisch Leerhuis

Het leerhuis is een leeravond voor verdieping en verbreding van gevarieerde thema’s. Elke leerhuisavond vind plaats in de Lucaskerk. De avond bestaat uit twee onderdelen, waaraan u afzonderlijk kunt meedoen. Om 18.00 wordt er gestart met een gezamenlijke maaltijd. De kosten voor deze maaltijd bedragen vijf euro. Voor deze maaltijd moet u zich opgeven via het formulier op deze site of door middel van een mail aan het mailadres . Dit dient uiterlijk op de zondag voor de leeravond gedaan te worden.  
Om 20.00 wordt de avond vervolgd met het thema van die avond. Voor de leerhuisavonden wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Via deze link is een overzicht van alle leerhuisactiviteiten te openen.
  

 
Open inloop Open inloop

Iedere woensdagochtend is -tijdens de weekmarkt van winkelcentrum Heksenwiel- onze Lucaskerk geopend. U kunt dan binnen lopen voor een kopje koffie, een geprek of een moment van stilte.

Het secretariaat van de parochie is op woensdag- en vrijdagochtend “bemenst” van 9.00 uur to 12.00 uur. Mensen kunnen binnenlopen, een kaarsje branden, de stilte zoeken.

 
Overzicht werkgroepen van de Lucaskerk Overzicht werkgroepen van de Lucaskerk

Bij de start van het nieuwe seizoen is er weer het één en ander gewijzigd in de samenstelling van de werkgroepen. Voor een overzicht van de taken en de bemensing van het sectieteam van de Lucaskerk en de werkgroepen kunt u hier een organisatieplaatje openen